Enjoy the simple things in life is een blog
over wonen, inrichten, lekker rommelen in huis,
boeken en meer van die - soms kleine- dingen
die het leven net een beetje meer kleur geven...

zondag 13 maart 2011

Bloembolletjes binnen en buiten

Wat was het gisteren een heerlijke dag. De bloembakken bij de voordeur zagen er niet meer uit, dat kon zo niet langer en zeker niet met dit mooie zonnige weer. Dus hup naar de winkel en wat nieuws gekocht. Mooie witte viooltjes met een piepklein geel hartje gecombineerd met narcisjes. Heerlijk, de lente komt eraan!
Deze oude zinken vuilnisemmers heb ik jaren geleden van de stort gered. Eigenlijk past alles erbij. In de zomer meestal geraniums in felle roze tinten, en nu dan het voorjaarsspul.
Ha ha, rechts op de foto is nog net de piekpijp van dochterlief te zien, waarin zij haar zuurverdiende geld opspaart voor grote aankopen. Gisteren heeft ze de hele auto uitgestofzuigd en de ramen schoongemaakt en zo een extraatje verdiend.
In het voorjaar zet ik altijd bloembolletjes, deze keer blauwe druifjes, in oud serviesgoed. Komt het nog eens een keertje uit de kast.

En nu ga ik snel achter de computer vandaan. Ik vier vandaag mijn verjaardag (ben woensdag pas jarig, maar dat is niet handig zo midden in de week) en zo meteen staat de visite voor de deur. Gisteren 2 grote appeltaarten gebakken, het ruikt dan altijd zo lekker in huis.

Fijne zondag allemaal!

JUUL

7 opmerkingen:

 1. WAT GEZELLIG ALLEMAAL WEER JUUL!!!!

  EEN HELE GEZELLIGE VERJAARDAG VANDAAG
  HOOR EN ALVAST HARTELIJK GEFELICITEERD!


  LIEVE GR. MARJA

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He geniet van van de taart en deze dag!!!
  Ziet er gezellig uit zo met die viooltjes en de blauwe druifjes.
  Alvast gefeliciteerd!!!
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dan alvast...van HARTE gefeliciteerd Juul! Ik wens je een heerlijk dag, met veel lieve mensen en misschien nog een lekker zonnetje!!!

  Liefs,
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk al die bolletjes in je huis !!! en ook buiten !!...geniet van een heerlijk dag....en alvast van harte meis !!! liefs van mij...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga je volgen hoor!!
  Kom ook eens bij mijn rond neuzen op mijn blog. Dat vind ik erg gezellig!

  Fijne week,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Juul,

  dank voor je reactie en natuurlijk nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag afgelopen woensdag .

  Ik heb ook zo'n zinken afvalbak , twee zelfs maar eentje staat te koop , ben een beetje aan het opruimen , zullen de lentekriebels wel zijn ...

  Leuk is je serviesgoed met de voorjaarsbollen erin , staat echt sfeervol.
  En je dochter is al net als mijn jongste van 13 , geld verdienen met klusjes .......haha, moet er altijd wel om lachen als ze weer vraagt .

  nou fijne dag , hartelijke groet van Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gezellig alle bollen en violen! Bedankt voor je reactie mbt de vogeltjes; het patroontje is inderdaad van de kruidvat-vogeltjes, maar op internet is vast een voorbeeld te vinden; succes!

  Fijne zonnige zondag,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen