Enjoy the simple things in life is een blog
over wonen, inrichten, lekker rommelen in huis,
boeken en meer van die - soms kleine- dingen
die het leven net een beetje meer kleur geven...

woensdag 24 oktober 2012

Weer eens een blog....

Dat is lang geleden, mijn laatste post dateert van juni..... en nu is het al weer oktober. Intussen is er veel gebeurd!
We gingen op vakantie, naar Canada. Geweldige reis gehad, meer als 1000 foto's gemaakt (geen paniek, ik zal er nog wel eens een paar plaatsen...) en we verbouwden de badkamer. En met name dat laatste zorgde voor een hoop zooi en onrust in huis. En zo kwam het dat het bloggen er een beetje bij in is geschoten.
De badkamer is inmiddels bijna klaar, hij is al wel in gebruik maar hier en daar moeten nog wat tegels tegen de wand en het wastafelmeubel moet nog geplaatst worden. Dus niets staat me meer in de weg om het bloggen te hervatten!

Maar...even nog een huishoudelijke mededeling, de oplettende lezer is het misschien niet ontgaan.... Plaatste ik al mijn vorige stukjes onder de naam Juul, vanaf nu ga ik verder onder mijn echte naam: Marjan. Toen ik enkele jaren geleden mijn eerste schreden op forums en blogs zette, vond ik het eerlijk gezegd een beetje griezelig om hiervoor mijn echte naam te gebruiken. Ik was nog niet zo bekend met het fenomeen forum of blog. Dus op het bij de meesten van jullie wel bekende picasagirls forum, plaatste ik mijn eerste reactie destijds onder de naam Juul. En dat is zo eigenlijk een beetje blijven hangen. Maar goed, vanaf nu dus onder mijn eigen naam verder.

Verder maakte ik vandaag een lange fietstocht langs de dijk en deze dames blokkerden het fietspad...Op hun gemakje stonden ze daar, pas op het allerlaatste moment sprongen ze opzij.
 
Fijne avond iedereen!
 
Marjan
 


5 opmerkingen:

 1. Leuk dat je er weer bent,Marjan.
  En meteen met hele lieve foto's van een stelletje schapen,die je vast heel schaapachtig hebben staan
  bekijken,van...dit is onze weg,jij moet wachten.
  Maar daardoor heb jij deze plaatjes kunnen maken.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een hoop gedaan in de afgelopen maanden, wel heerlijk naar Canada...ja die schaapjes lopen nog op de dijk, bij ons ook hoor, het blijft een heel mooi gezicht!!!!
  Leuk dta je, je eigen naam gebruikt...het blijft toch wel iets om je echte naam prijs te geven hoor.

  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig dat je er weer bent Marjan en leuk dat je onder je eigen naam verder blogt. Wel herkenbaar hoor, mijn forumnaam is ook vanaf het begin dat ik op de pc zit Mayflower en in het begin vond ik het ook best eng om mijn eigen prijs te geven.
  Wat een mooie foto's van die eigenwijze schaapjes hihi.
  Ben trouwens ook benieuwd naar je nieuwe badkamer, heerlijk dat het klussen nu bijna klaar is.
  Fijne zondag en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love your little lambs and cattle picture.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hou Marjan, bedankt voor je berichtje. In eerste instantie wist ik niet wie je was maar Juul ke ik natuurlijk wel.haha. Gaaf zeg Canada zal vast erg mooi zijn geweest.
  Nou een fijne dag en tot horens maar weer.

  BeantwoordenVerwijderen