Enjoy the simple things in life is een blog
over wonen, inrichten, lekker rommelen in huis,
boeken en meer van die - soms kleine- dingen
die het leven net een beetje meer kleur geven...

maandag 31 oktober 2011

Texel

Wij waren afgelopen week (herfstvakantie) een lang weekend op Texel. We hadden super weer, we waren er van zaterdag tot dinsdag en alleen de dinsdag regen gehad. Voor de rest: heerlijk, zonnig weer. Wel frisjes en heeel veeel wind, maar dat mocht de pret niet drukken. We hadden fietsen gehuurd en zijn het hele eiland over geweest, soms als we wind tegen hadden met de neus op het stuur....
We zijn helemaal omhoog geklommen in de vuurtoren, wat een prachtig uitzicht heb je dan.





Dinsdag hebben we een bezoekje gebracht aan Ecomare, er is daar een hele tentoonstelling over de historie van Texel, de flora en fauna van het eiland en natuurlijk de zeehondjes in de opvang. Lief hè, deze poseerde echt voor de foto zo leek het wel.

Het was een heerlijk weekend!

JUUL

zaterdag 15 oktober 2011

Herfst!

Ja, op het allerlaatste moment ga ik toch nog meedoen aan de Super Herfst Give Away, te zien onder andere op deze blog: http://unpetitmorceaudemoi.blogspot.com/search/label/shga

Vandaag heb ik met man en dochter een supergeslaagde herfstwandeling gemaakt van maar liefst 16 km! Door het natuurgebied Kampina, dat ligt tussen Oisterwijk en Boxtel (Brabant). Het was echt prachtig weer, heerlijk zonnig met een strakblauwe lucht.

Hieronder enkele "herfstige" foto's van onze wandeling.







De onderweg geraapte beukennootjes en kastanjes hebben een plekje in huis gekregen.

Fijne zondag!

JUUL

woensdag 5 oktober 2011

Bloemetje op woensdag (9)

Wat een bijzondere herfst dit jaar! Gisteren zat ik nog lekker in het zonnetje, nu waaien de herfst bladeren me om de oren en stormt het bijna! Niets veranderlijker als het weer!
Voor het bloemetje heb ik deze keer de geraniums op de foto gezet. Normaal gesproken heb ik om deze tijd van het jaar de geraniums al lang vervangen door viooltjes of ander winterbloeiers. Maar ze staan er nog zo mooi bij, ze mogen nog even!



Zonde om al te vervangen, toch?

JUUL

Voor meer bloemetjes kijk op de blog "Een sneller kloppend hart": http://vipderoos.blogspot.com/